Groepsles

stemontwikkeling, klankimprovisatie en plezier!

Jitte geeft groepsles in kleine groepjes van maximaal 6 mensen. De lessen worden gegeven in haar ruime en lichte woonkeuken, waar je kunt zingen met uitzicht!

In de groepslessen van 1,5 uur raak je vertrouwd met de principes uit de Lichtenberger Methode. De klankwaarneming staat centraal.

We spelen, ontdekken en maken eenvoudige klankimprovisaties. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt met zingen.

Je leert op een nieuwe manier naar jezelf luisteren, waarbij al je zintuigen worden aangesproken. Je gaat als het ware tastend naar binnen horen, onderzoekend en nieuwsgierig je stem verkennen.

We doen lichaamsgerichte oefeningen om bewust te worden van wat zich in je lijf afspeelt als je zingt. Resonans en innerlijke levendigheid breiden zich uit en dat is hoorbaar! Je klank wordt beweeglijker, rijker en het zingen voelt moeiteloos.

Na afloop van de groepsles ga je zingend je dag in, of misschien juist heel verstild. Met nieuwe inzichten of in lichte verwarring, omdat de ervaring toch weer anders was dan je vooraf had kunnen bedenken... laat je verrassen!

Groepsles of individuele stemles?

Het mooie van een groepsles is dat je getuige kunt zijn van elkaars proces. Soms merk je veranderingen bij een ander gemakkelijker op dan bij jezelf. En samen zingen zorgt voor een heerlijk klankbad!

Liever alleen les? In een individuele stemles kan Jitte natuurlijk helemaal afstemmen op jouw specifieke wensen en ga je sneller de diepte in. Om te ervaren hoe dat is kun je altijd een proefles nemen.

Praktische informatie

Stuur me een berichtje als je geïnteresseerd bent in de groepslessen. Bij voldoende aanmeldingen start ik een nieuwe groep, dag en tijdstip in overleg.

CONTACT

Jitte Evenhuis - stempedagoog

Schoolstraat 6a

9533 PL Drouwen

tel. 06 15352697

jitte.evenhuis [at] gmail.com

kvk 01125176

  • Instagram
NIEUWSBRIEF

schrijf je in voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van leuke workshops en ander stemnieuws!